Om 2punkt

Bak 2punkt står i dag Karin Smedsrud. 2punkt er med andre ord et ettkvinnesselskap! Navnet 2punkt illustrerer hvordan våre kunder ønsker å få gjennomført produksjoner innenfor grafisk bransje og kommunikasjon. De – det ene punktet – ønsker én kontakt – det andre punktet – å forholde seg til, én kontakt som kan ordne det meste og skape trygghet for at sluttproduktene blir bra og levert til avtalt tid og fast pris. Sammen er vi to punkter.

Jeg – Karin – har gjort til levebrød å være kontaktpunkt. Ett punkt hvor alle kan få det lille ekstra som trengs – uten at det skal koste skjorta! I 2punkt bygger jeg videre på det meste som jeg har gjort og lært i min karriere. Jeg er utdannet typograf. Det har gitt meg solid innblikk i all grafisk produksjon. Senere ble jeg arbeidsleder og så prosjektleder ved trykkerier. Derfra gikk veien til å bli selger i samme bransje. Det har vært så moro – og det er så moro fortsatt!

Som selger og prosjektleder har jeg gjennom årene fått de vanligste og merkeligste forespørsler. Å finne løsninger på alt sammen er et godt stykke detektivarbeid. Det gir meg oversikt over mulighetene. Så når kundene mine tar kontakt så har jeg solid oversikt hvem som kan gjøre hva, og et produksjonsvolum som også gir seg utslag i gode priser for alle som bruker 2punkt.