Grafisk produksjon

  • 2punkt har et stort produksjonsnettverk innenfor grafisk bransje. Nettverket dekker alle typer produksjoner fra visittkort via kjempebannere til store avisopplag i rotasjonspresse.
  • Intet oppdrag er for stort eller lite. 2punkt tar ansvar for hele prosessen fra produksjonsklare filer (PDF-er) foreligger til levering. Som kunde får du en oversiktlig ordrebekreftelse, og 2punkt sørger for at produksjonene skjer som avtalt.
  • Trykkeriproduksjoner står for en stor del av 2punkts oppdrag. Mulighetene print (”utskrifter”) gir er imidlertid enorme og i voldsom utvikling. 2punkt har stadig voksende etterspørsel etter denne type tjenester, og er godt orientert i markedet. Plakater, messeutstyr/display, roll-ups, bannere etc. er noen av mulighetene.
  • 2punkt er stor kunde hos flere produsenter og vet hvor prisene er best på forskjellige typer produksjoner. Tilknyttet oppdrag innenfor grafisk produksjon så lever 2punkt av et påslag på prisene vi får fra våre produksjonsforbindelser. Kvalitetssikringen og produktkunnskapen 2punkt besitter får du på kjøpet – for eksempel deltakelse på produksjons/trykkstart.